Returnering/ombytning

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på ShineByHoffmann.dk

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag du; 

- har modtaget din vare/ligger klar til afhentning i pakkeshop

- får den sidste vare i fysisk besiddelse, når ordren er delt op og leveres af flere omgange. 

Fortryder du dit køb skal du sende dit køb retur til os på nedenstående adresse og indenfor 14 dage fra den dag du har modtaget dit køb. 

 

ShineByHoffmann, Østergade 4, Felsted, 6200 Aabenraa 

Tlf. nr.: +45 30741533 (fra mandag - torsdag fra kl. 10.00-14.00, fredag 10-12), du kan også anvende

e-mail:  info@shinebyhoffmann.dk

Returneringsformular er vedlagt i pakken med de varer som du har bestilt.        

Du bedes udfylde den og medsende den sammen med returvarerne.   TYDELIGT UDFYLDT. Vi kan ikke identificere hvem pakken er fra hvis du sender retur uden. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig og hurtigst muligt besked, om at du har fortrudt købet.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har modtaget dit køb.  Det er også muligt at komme og aflevere pakken hos os, sammen med din returseddel.

Det er meget vigtigt at du sender din returpakke til vores adresse, da vi IKKE afhenter i pakkeshops.

ShineByHoffmann, Østergade 4, felsted, 6200 Aabenraa. 

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilsendelse af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal endvidere benytte den medsendte returneringsformular. Du er tillige fuldt ansvarlig som afsender af pakken, for at din pakke når frem til os.

Du bærer ANSVARET for varen fra tidspunktet hvor varen leveres til dig. Det betyder også at du bærer ansvaret for pakken fra du returnere den, til vi har modtaget den. Det er altså dit ansvar som afsender at pakken kommer frem til os. Derfor anbefaler vi at du sender pakken med sporingsnummer så DU kan se hvor pakken befinder sig. 

For at lette behandlingen af din returnering beder vi dig huske at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse samt udfylde returformularen.

Det er ikke muligt at bytte til en anden str. eller vare, vi anbefaler derfor at du bestiller det ønskede produkt på ny.

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen, på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  Varen må ikke være vasket. Varen må ikke lugte af parfume eller røg. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder 

leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor du har modtaget varen. Vi tilbagebetaler IKKE returporto/fragt købt andre steder en på webshoppen. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion og gennem vores betalingsudbyder. 

Vi tilbagebetaler først når varen er modtaget retur. Vi har op til 14 dages behandlingstid på returneringer. Så snart din retur er behandlet modtager du en mail fra os. 

Nægtelse

Afhenter du ikke pakken i pakkeshoppen, vil der blive opkrævet et ekspeditions beløb på 59,- Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

keyboard_arrow_up