Om Shine By Hoffmann

Vi er en familiejet virksomhed der igennem mange år har gået med drømmen om at starte egen virksomhed. I 2021 tog vi så skridtet og slog dørene op for "ShineByHoffmann" som hovedsageligt er baseret på vores webshop, men samtidig har vi også et lille showroom, hvor fra man kan komme forbi og prøve vores tøj inden man køber det.

Udover at være familiejet, er vi en Jysk virksomhed med begge ben plantet solidt på jorden og hvor kvalitet og høj service er to parametre vi vægter meget høj.

Det koster ikke en formue at se godt ud – Husk at forkæle dig selv.
ShineByHoffmann
Et nyt brand indenfor modetøj

Vi udvælger selv vores styles, som bliver leveret direkte fra Frankrig & Italien.

Vi er altid opdateret på de nyeste trends med et smukt feminint sortiment og går op i at vores tøj er i den bedste kvalitet men til de laveste priser, hvor alle kan være med.

Vi går ind for at følge hverdagens trend, som kan bruges ved alle lejligheder samt give jer inspiration i de nyeste trends fra modeverdenen.

ShineByHoffmann tilbyder tids løse designs, som du kan have i din garderobe i mange år. Vores sortiment er baseret på at du kan mixe og matche vores styles, så du får mest ud af pengene og så du ikke er i tvivl om at de trends du vælger, passer sammen.

Vi sørger for at yde den bedste service, ved at have dig som kunde i fokus.

Vi glæder os til at se dig på vores webshop, rigtig god fornøjelse!.
keyboard_arrow_up